Mjam...
Hier jetzt erstmal das Rezept und auch gleich der direkte Link zum Blog bzw. Rezept: NOT ENOUGH CINNAMON
Basil Shrimp Creamy Pasta
Prep Time: 5 minutes
Cook Time: 10 minutes
Total Time: 15 minutes
Yield: Serves 1
Calories: 351 - Protein: 16g - Fat: 10.4g - Carbs: 47.5g - Fiber: 3.35g - WW Old Points: 7 pts - Points+: 9 pts
Ingredients
- 1 tsp olive oil
- 2 garlic cloves, minced
- 7 medium shrimps, peeled (I used raw frozen shrimps)
- 2 oz spaghetti
- 2 tbsp light Philadelphia cream for cooking
- 2 tbsp fresh basil, roughly chopped
- Salt to taste
Directions
- Heat olive oil in a skillet on medium-high heat.
- Cook garlic for about 30 seconds, then reduce to medium-low heat and add shrimps. Season with salt and cook until they become pink, about 5 minutes (cooking time will vary if you use fresh shrimps).
- Meanwhile, cook the pasta according to package direction, drain and set aside.
- When shrimps are cooked, transfer pasta to skillet, add Philadelphia cream for cooking and basil and stir well to incorporate. Adjust seasoning and serve immediately.
Notes
Just double up the ingredients for more servings!
Statt der da oben beschriebenen Philadelphia cream for cooking hab ich einfach 0.2%igen Frischkäse benutzt. Andere Alternative dieser Art sind natürlich auch machbar.
Wenn man alles ordentlich vermischt hat, sollte man sofort essen, da es sonst ein bissel trocken wird. Also nicht zu lange in der Pfanne stehen lassen.
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Vielleicht hast du ja Lust mich bei fddb zu adden? Ich heiße Skäck. <3
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